Grondverzet

G.Lems & Zn is een aannemers- en grondverzetbedrijf dat ook gespecialiseerd is in graaf- en grondwerk. Deze werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd met één of meerdere van onze machines. Denk hierbij aan het uitgraven van de tuin, afgraven en opbrengen van grond en zand, werkzaamheden aan leidingen, fundering of riolering. Het graven van bouwputten, onderhoud van put gemaal, het onderhouden van watergangen en vijvers. Het grondwerk vormt in de bouwnijverheid en grond-, weg- en waterbouw het eerste stadium in een bouwproject.

Als grondverzetbedrijf hebben wij natuurlijk niet alleen diensten, maar kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van materialen. Naast het ontgraven en verzetten van grond, leveren wij ook grond, grind en zand. Het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen valt hieronder. Dit doen wij in overleg met u. Kortom, wij zijn een grondverzetbedrijf dat alles doet wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen.

grondwerkzaamheden

Ingraven leidingen
Grondkeerwanden/damwanden
Rioleringswerk, inclusief huisaansluitingen
Straatkolken plaatsen en aansluiten
Bouwputten graven
Onderhoud putgemalen
Heeft u een grondverzetbedrijf nodig? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via het nummer 0180-611052 of 06-51588418, via de mail info@lemsenzoon.nl en uiteraard via onderstaand contactformulier.
Bekijk hier alle andere activiteiten van G.Lems & Zn.
Graafwerk en grondwerk

CONTACTGEGEVENS

Koedood 18
2993 AL Barendrecht
Via het onderstaande formulier kunt u informatie aanvragen. 
Wij verzoeken u in elk geval uw emailadres en/of telefoonnummer in te vullen. 

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Copyright © 2024 All Rights Reserved