DAMWAND Hellevoetsluis

Binnenkort een damwand plaatsen? G.Lems & Zn heeft een groot assortiment houtsoorten. Van kant en klare beschoeiingsschotten en azobe hardhouten palen tot beschoeiingsplanken en damwandprofielen. Bovendien voorzien we u graag van maatwerk advies over het bouwen van uw beschoeiing van hardhout. Bij G.Lems & Zn zorgen we dat we een damwand plaatsen die in ieder budget past met de uitstraling die u zelf voor ogen heeft.

Door een damwand te plaatsen, zorgt u voor sterke oeverbescherming. In ons assortiment vindt u diverse kant en klare houten keerwanden en meer hardhout voor een houten afboording of beschoeiing aan het water. Onze hardhouten beschoeiingsschotten, beschoeiingsplanken en bijbehorende palen zijn makkelijk te plaatsen aan elke waterkant en bovendien betaalbaar. Met deze houtsoorten weten wij zeker dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw damwand. Een houten of hardhouten damwand bestaat uit planken met mes en groef, die bij het plaatsen van de damwand verticaal in de grond getrild worden. Combineer uw damwand beschoeiingshout aankoop met worteldoek, schroeven en bevestingsmaterialen. Kies bij een lage tuin afboording voor onze beschoeiingsplanken en bij walbeschoeiing voor onze handige schotten die u in het water kunt laten zakken.

Waar plaatsen wij damwanden - Damwand Hellevoetsluis 

Wilt u graag een damwand plaatsen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via het nummer 0180-611052 of 06-51588418, via de mail info@lemsenzoon.nl en uiteraard via onderstaand contactformulier.

Bekijk hier alle andere activiteiten van G.Lems & Zn.

DAMWAND Montage

G.Lems & Zn. opgericht in 1966, is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in projecten op het gebied van grondwerken, waterwerken, damwanden drainage en verkeersveiligheid LED-verlichting. Inmiddels kent het bedrijf zich tevens het leggen van wegdek LED-verlichting toe. Het bedrijf G.Lems&Zn. is in 1966 opgericht door de heer Gerrit Lems aan de Koedood in Barendrecht. 

Er werd gestart met het onderhoud van watergangen welke al gauw werden aangevuld met diensten als het aanbrengen van beschoeiingen, het aanleggen van rioleringen, het slaan van damwanden, enzovoort.

Damwanden Hellevoetsluis?
Wij werken veel samen met G.T. Lemsdamwand Hellevoetsluis

CONTACTGEGEVENS

Koedood 18
2993 AL Barendrecht
Via het onderstaande formulier kunt u informatie aanvragen. 
Wij verzoeken u in elk geval uw emailadres en/of telefoonnummer in te vullen. 

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Copyright © 2024 All Rights Reserved