Bestrating Maassluis

De bestrating van uw tuin aanleggen kan een flinke klus zijn. Daarom kiezen mensen er vaak voor om het door een professional te laten doen. G.Lems & Zn voert kleinschalig straatwerk uit in Maassluis zoals o.a. tuinwerkzaamheden en straatwerk bij een rioolgemaal.

Bestrating in uw tuin zorgt voor een stevige en vlakke ondergrond. Zonder tuinbestrating zou u over een zandpad of over het gras moeten lopen, wat regelmatig nat en modderig is. Naast de praktische functie van tuinbestrating knapt het aanzicht van uw huis aanzienlijk op. Mooi straatwerk maakt de tuin en het huis echt af. De bestrating in uw tuin is een duurzame investering. Een vlak en strak gelegde oprit, terras of ander straatwerk blijft jarenlang mooi en verzakt niet.

Benieuwd naar de kosten van de bestrating van uw tuin in Maassluis? Deze zijn afhankelijk van de soort bestrating, zandpakket en stratenmaker. Bekijk hieronder de prijsbepalende factoren.

Prijs bepalende factoren

Zelf doen of laten doen
Huidige bestrating wegnemen (kunt u ook zelf doen)
Afvoerkosten
Container
Aankoop prijs van stenen per m²
Aankoop zand/los puin als fundering
Bodemgesteldheid (kleigrond heeft een betere funderingslaag nodig dan wanneer er een zandpakket ligt. Deze is ook afhankelijk van onder andere de plek in ons land)
Gewicht dat op het straatwerk moet komen (camper van 4.000 kg of een paar fietsen)
Welk gereedschap en spullen u nog moet kopen/ huren
Het aantal offertes die u vergelijkt
Heeft u interesse in bestrating voor uw tuin of terrein in Maassluis of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via het nummer 0180-611052 of 06-51588418, via de mail info@lemsenzoon.nl en uiteraard via onderstaand contactformulier.

Bekijk hier alle andere activiteiten van G.Lems & Zn.

WIE ZIJN WIJ

G.Lems & Zn. opgericht in 1966, is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in projecten op het gebied van grondwerken, waterwerken, damwanden drainage en verkeersveiligheid LED-verlichting. Inmiddels kent het bedrijf zich tevens het leggen van wegdek LED-verlichting toe. 

Het bedrijf G.Lems&Zn. is in 1966 opgericht door de heer Gerrit Lems aan de Koedood in Barendrecht. 

Er werd gestart met het onderhoud van watergangen welke al gauw werden aangevuld met diensten als het aanbrengen van beschoeiingen, het aanleggen van rioleringen, het slaan van damwanden, enzovoort.
Wij werken veel samen met G.T. Lems
Bestrating Maassluis

CONTACTGEGEVENS

Koedood 18
2993 AL Barendrecht
Via het onderstaande formulier kunt u informatie aanvragen. 
Wij verzoeken u in elk geval uw emailadres en/of telefoonnummer in te vullen. 

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Copyright © 2024 All Rights Reserved