Beschoeiing Mijnsheerenland

Wilt u een houten beschoeiing plaatsen voor een tuinverhoging, slootwal of als damwand rondom uw vijver in Mijnsheerenland? G.Lems & Zn. biedt diverse beschoeiingshout materialen zoals kant en klare beschoeiingsschotten, azobe hardhouten palen, beschoeiingsplanken en damwandprofielen. Door het plaatsen van een beschoeiing aan de waterkant van uw tuin heeft u geen last meer van een aflopende oever. In overleg met u kunnen wij verschillende beschoeiingen plaatsen. Bovendien voorzien we u graag van maatwerk advies over het bouwen van uw beschoeiing van hardhout in Mijnsheerenland.

In ons assortiment vindt u diverse kant en klare houten keerwanden en meer hardhout voor een houten afboording of beschoeiing aan het water. Onze hardhouten beschoeiingsschotten, beschoeiingsplanken en bijbehorende palen zijn makkelijk te plaatsen aan elke waterkant en bovendien betaalbaar. Combineer uw damwand beschoeiingshout aankoop met worteldoek, schroeven en bevestingsmaterialen.

Kies bij een lage tuin afboording voor onze beschoeiingsplanken en bij walbeschoeiing voor onze handige schotten die u in het water kunt laten zakken.

Heeft u interesse in het plaatsen van beschoeiing in Mijnsheerenland? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via het nummer 0180-611052 of 06-51588418, via de mail info@lemsenzoon.nl en uiteraard via onderstaand contactformulier.

Bekijk hier alle andere activiteiten van G.Lems & Zn.

Beschoeiing Montage

G.Lems & Zn. opgericht in 1966, is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in projecten op het gebied van grondwerken, waterwerken, damwanden drainage en verkeersveiligheid LED-verlichting. Inmiddels kent het bedrijf zich tevens het leggen van wegdek LED-verlichting toe. Het bedrijf G.Lems&Zn. is in 1966 opgericht door de heer Gerrit Lems aan de Koedood in Barendrecht. 

Er werd gestart met het onderhoud van watergangen welke al gauw werden aangevuld met diensten als het aanbrengen van beschoeiingen, het aanleggen van rioleringen, het slaan van damwanden, enzovoort.

Damwanden plaatsen?
Wij werken veel samen met G.T. LemsBESCHOEIING Mijnsheerenland

CONTACTGEGEVENS

Koedood 18
2993 AL Barendrecht
Via het onderstaande formulier kunt u informatie aanvragen. 
Wij verzoeken u in elk geval uw emailadres en/of telefoonnummer in te vullen. 

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Copyright © 2024 All Rights Reserved